خلاصه‌ی فیلم

«ملکه آلیشون» از فیلم‌های حاضر در جشنواره فجر است که سهمیه سینمای کودک به حساب می‌آید و جزو آثاری است که در جشنواره کودک اصفهان برگزیده شده است.ملکه آلیشون اولین ساخته سینمایی ابراهیم نورآورمحمد است. جالب است بدانید که ساخت فیلم «ملکه آلیشون» ۹ سال به طول انجامیده‌ است. این فیلم در کنار فیلم «باغ کیانوش» و فیلم «ظاهر» که هر دو توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ساخته شده‌اند؛ سه فیلم بخش کودک و نوجوان دوره چهل و دوم جشنواره فجر هستند.

خلاصه داستان فیلم «ملکه آلیشون»

ماجرای فیلم «ملکه آلیشون» روایت زندگی پسری به نام آدور (به معنای برکننده آتش) است. آدور زندگی ساده و فقیرانه‌ای را در دوران کودکی همراه با پدربزرگش گذرانده‌ است. به او گفته‌اند که پدر و مادرش از بیماری تب جنگل مرده‌اند؛ اما واقعیت این است که موجود شیطانی و خبیثی به نام کایوت باعث مرگ آن‌ها شده‌ است. آدور از جنگل متنفر است چون فکر می‌کند دلیل مرگ پدر و مادرش بوده‌ است.

روزی از روزها، بحثی بین آدور و پدربزرگش پیش می‌آید که باعث می‌شود آدور تصمیم بگیرد از خانه فرار کند. او در مسیر خود به جنگلی ترسناک و مخوف می‌رسد. در آن‌جا، تونل زمان به طوری اسرارآمیز آدور را به درون خود می‌کشد و او را به جنگل سوخته‌ای می‌برد که تحت حاکمیت یک پری به نام ملکه آلیشون است. ورود آدور به این جنگل شروع ماجراها و پیچ‌وخم‌هایی است که برای او پیش می‌آید.

  • بازیگران: از جمله بازیگران این فیلم کودک می‌توان به امیررضا اسماعیلی (بازیگر نقش آدور که شخصیت اول فیلم است) میترا شجاعی، شانلی محمدی، عارف امرج شکری، آرزو مهتری، صبا منصوری، فاطمه زحمتکش، سعید فاضل ساعتچی، نسیم عبدی و نسترن سیفی اشاره کرد در. فیلم «ملکه آلیشون» از چهر‌ه‌های جدید استفاده شده و این اولین تجربه این بازیگران برای بازی در فیلم است.
  • نویسنده، تهیه کننده و کارگردان: مسئولیت نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی فیلم «ملکه آلیشون» همگی بر عهده ابراهیم نورآورمحمد بوده‌اند. او حتی طراحی لباس و کارهای جانبی را نیز به تنهایی برعهده گرفته به طوری که به غیر از نام بازیگران، فقط نام اوست که در تیتراژ این فیلم دیده می‎شود.

4692978

شست خبری فیلم سینمایی ملکه آلیشون با حضور ابراهیم نورآور محمد کارگردان و تهیه کننده و امیر رضا اسماعیلی بازیگر نقش آدور برگزار شد.

ابراهیم نورآور محمد در رابطه با این فیلم سینمایی، اظهار داشتت: «آلیشون» درختی قدمت دار در تایوان بود که به دلیل طوفان شکست و انسان‌ها نتوانستند از آن مراقبت کنند و ما نیز داستان خود را از آن شروع کردیم و خواستیم نسبت به فیلم‌های دیگری که ساخته می‌شود متفاوت باشد.

وی ادامه داد: سعی کردیم موضوع را به طبیعت ربط دهیم تا کودکان و نوجوانان به این نتیجه برسند از طبیعت مراقبت کنند و دوست دار آن باشند. موضوع و نتیجه‌گیری خیلی برای من اهمیت دارد که امیدوارم تأثیر گذار باشد.

کارگردان فیلم سینمایی ملکه آلیشون با بیان اینکه رنگ‌پردازی در فیلم باید معنادار باشد، گفت: سعی داشتم همه چیز در فیلم متفاوت باشد که در رنگ بندی هم آن را اجرا کردم. اگر رنگ بندی اشتباه باشد حس فیلم از بین می‌رود و مهم‌ترین بخش کار ما تصحیح رنگ بود.

نورآور محمد اضافه کرد: اولین فیلمی بود که ساختم، بازیگرهایی هم که انتخاب کردم اولین تجربه خود را داشتند و نمی‌دانستند با چه چیزی طرف هستند. همچنین بازیگران به دلیل اینکه از سراسر کشور انتخاب شدند لهجه‌های متفاوتی داشتند و نیاز به دوبله داشتیم، هرچند اگر لهجه‌ها متفاوت هم نبود من می‌خواستم که برای تفاوت کار دوبله باشد.

وی افزود: کاراکتر بعضی از نقش‌ها وجود نداشت که بازیگران باید با خودشان بازی می‌کردند و آن‌ها نیز به بهترین شکل این کار را انجام دادند.

به گفته این کارگردان، روند تولید فیلم ۹ سال طول کشید زیرا از طراحی لباس تا نوشتن فیلم نامه را خود او انجام داده است.

کارگردان فیلم سینمایی ملکه آلیشون در خصوص فرهنگ ایرانی در فیلم، گفت: اسم‌ها به ظاهر خارجی هستند اما کامل ریشه ایرانی دارند و برای مثال نقش اصلی فیلم به نام آدور است که معنای برکننده آتش می‌دهد.

نورآور محمد ادامه داد: زمانی که می‌خواستیم کار را شروع کنیم یک نفر پشت من زد گفت نگران نباش، اما پنج روز بعد آن یک نفر دیگر حضور نداشت و خودم تنها ماندم. این نکته راهم باید بگویم که ۷۰ درصد فیلم با چیزهای دور ریختنی ساخته شد. در طراحی لباس سعی کردم ترکیباتی داشته باشم تا به کاراکتر بخورد، اما چیزی بود که بچه‌ها در ایران از آن استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه آدم به جز کشور خود که عاشقانه دوست دارد، به یک سری کشور دیگر هم علاقه دارد و الگو می‌گیرد، تصریح کرد: در خیلی از جاهایی که می‌رفتیم این انتقاد بر ما بود که اگر فیلم در خصوص طبیعت است چرا شاخه درخت را می‌سوزانید و من در جواب می‌گفتم برای اینکه بعضی وقت‌ها نتیجه‌گیری داشته باشیم، مجبور هستیم آسیب‌های جزئی برسانیم.

کارگردان فیلم سینمایی ملکه آلیشون افزود: برای اینکه مطمئن شوم کودکان و نوجوانان جذب این فیلم می‌شوند یکسری از بچه‌ها را آوردم و گفتم با یک توپ فوتبال بازی کنند، بعد به بازیگرانم گفتم صحنه‌ها را بازی کنند، آن بچه‌ها وقتی اجرا را دیدند از بازی فوتبال دست برداشتند و به تماشای بازیگران پرداختند که این موضوع نشان داد کارم را درست انجام دادم. به نظرم ۹ سال ارزش داشت که برای این فیلم وقت بگذارم.

نورآور محمد ادامه داد: می‌توانستیم برای سکانس‌ها از طبیعت استفاده کنیم، اما به دلیل شرایط آب و هوایی و اینکه می‌خواستیم متفاوت باشد، صحنه‌ها را در استادیوم گرفتیم.

امیر رضا اسماعیلی نقش بازیگر آدور در رابطه با بازی در فیلم ملکه آلیشون، گفت: این فیلم اکشن بود که از ما تست گرفتند و قبول شدیم، در زمان ساخت فیلم سن کمتری داشتم و در حال حاضر که بچه‌ها مرا می‌بینند، نمی‌شناسند.

وی گفت: به فیلم‌های اکشن و کار کودک علاقه مند هستم و باعث افتخارم است که با ابراهیم نورآور محمد کار کردم.

این بازیگر افزود: به دلیل اینکه اولین کار اکشن من بود و در بعضی صحنه‌ها بازیگر رو به رو حضور نداشت، طبق صحبت‌های کارگردان از فکر و خیال استفاده می‌کردیم.

نظرتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *